Partners

Welkom bij OMDUS

Partneroverzicht

Of je nu regionaal of lokaal werkt, een familiebedrijf pur sang bent of een onderneming die aansluit bij de waarden van het menselijk kapitaal van een familiebedrijf, samen werken we aan toekomstbestendig wonen en duurzame impact in heel Nederland. Lees meer over de aangesloten bedrijven.

Caspar de Haan is al sinds 1749 via negen generaties actief als onderhoud- en renovatiespecialist van vastgoed. We zijn er dan ook tot onze haarvaten van doordrongen dat wat wij nu doen van invloed is op de generaties na ons. Met het hoofdkantoor in Eindhoven en samen met onze merken Rendon, Moonen en Koster, werken wij vanuit diverse vestigingen voor woningcorporaties in het zuiden van Nederland.

De Variabele heeft door een fusie van drie onderhoudspartijen aardig wat generaties ‘in de familie’. We zijn vastgoedvernieuwers, die graag uit de tredmolen van het voorspelbare stappen. Zo nemen we corporaties mee uit hokjes, impasses of achterblijvende voortgang. We doen dat vanuit kantoren in het midden en oosten van het land, waar ook Jacobs Milieutechniek deel van uitmaakt.

Wie de toekomst deelt, vermenigvuldigt de kansen. United Legendz staat voor de alliantie tussen Biltz, IJbouw, Meerbouw, Mouton, TBK en Fixzed. We bundelen en ondersteunen de unieke krachten van deze merken in de bouw- en onderhoudssector en dagen elkaar uit krachtiger, slagvaardiger en proactiever de toekomst tegemoet te treden. Verbonden, anders, gedreven, vooruitstrevend en een beetje gek. Zo laten wij intern maar ook extern zien dat we bij elkaar horen.

Partners op de kaart

Actief door heel Nederland

Partners kaart (31-08-2023)
Haarlem Veenendaal Voorburg Werkendam 's-Hertogenbosch Tilburg Beek en Donk Eindhoven Deurne Venlo Nijmegen Elst Doetinchem Eindhoven Biltz Amsterdam IJbouw Amsterdam Mouton Amsterdam TBK Badhoevendorp Meerbouw Rotterdam IJbouw Utrecht Vergouwen Vastgoedzorg

Haarlem

Haarlem

Veenendaal

Veenendaal

Voorburg

Voorburg

Werkendam

Werkendam

's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch

Tilburg

Tilburg

Beek en Donk

Beek en Donk

Eindhoven

Eindhoven

Deurne

Deurne

Venlo

Venlo

Nijmegen

Nijmegen

Elst

Elst

Doetinchem

Doetinchem

Eindhoven

Eindhoven

Biltz Amsterdam

Biltz Amsterdam

IJbouw Amsterdam

IJbouw Amsterdam

Mouton Amsterdam

Mouton Amsterdam

TBK Badhoevendorp

TBK Badhoevendorp

Meerbouw Rotterdam

Meerbouw Rotterdam

IJbouw Utrecht

IJbouw Utrecht

Vergouwen Vastgoedzorg

Breda

Geïnteresseerd in een kennismaking?
Neem dan contact op!

Ons netwerk staat open voor kwalitatieve groei. We verbinden ons graag aan andere duurzaam betrokken, ambitieuze en innovatieve familiebedrijven. Of ondernemers met de ‘look and feel’ van een familiebedrijf, die vanuit vergelijkbare ambities, waarden en doelen werken aan duurzaamheid van wonen in heel Nederland. In alle mogelijke producten en processen, die onderdeel zijn van een impactvolle bedrijfsvoering en die toekomstbestendig wonen mogelijk maken. Ben jij zo’n ondernemer, die zich mét ons wil committeren aan een duurzaam morgen?